Filma dhe Seriale me titra shqip - ShikoSeriale.co

Video Sources 336 Views

  • Shikohqq.to
  • Dooddood.ws

Squid Game: 1x9

Episodi 9 (I Fundit)

Raundi final prezanton një provë tjetër mizore por këtë herë, se si do përfundojë do varet nga vetëm një lojtar. Krijuesi i lojës më në fund del nga hija.

Squid Game me titra shqip

Instagram   Facebook   ShikoSeriale

Sep. 17, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published