Filma dhe Seriale me titra shqip - ShikoSeriale.co

Video Sources 278 Views

  • Shikohqq.to
  • Dooddood.ws

Squid Game: 1x6

Episodi 6

Lojtarët ndahen në çifte për lojën e katërt. Gi-hun lufton për jetën e tij. Sang-woo zgjedh të shpëtojë veten. Sae-byeok tregon historinë e saj të fshehtë.

Squid Game me titra shqip

Instagram   Facebook   ShikoSeriale

Sep. 17, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published