Filma dhe Seriale me titra shqip - ShikoSeriale.co

Video Sources 271 Views

  • Shikohqq.to
  • Dooddood.ws

Squid Game: 1x4

Episodi 4

Ndërsa formohen aleanca midis lojtarëve, askush nuk është i sigurt në konvikt pas fikjes së dritave. Loja e tretë sfidon ekipin e Gi Hun-it të mendojë në mënyrë strategjike.

Squid Game me titra shqip

Instagram   Facebook   ShikoSeriale

Sep. 17, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published