Filma dhe Seriale me titra shqip - ShikoSeriale.co

banner211320204

Video Sources 485 Views

  • Shikohqq.to
  • Dooddood.ws

Squid Game: 1x1

Episodi 1

Duke shpresuar të fitojë para, një Gi-hun plot borxhe dhe i dëshpëruar pranon të marrë pjesë në një lojë enigmatike. Sapo nis raundi i parë, shpalosen tmerre të paparashikuara.

Squid Game me titra shqip

Instagram   Facebook   ShikoSeriale

Sep. 17, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published