Filma dhe Seriale me titra shqip - ShikoSeriale.co

Video Sources 37 Views

  • Player 1hqq.to
  • Player 2dood.ws

Narcos: Mexico (2018) HD: 3x8

Episodi 8

Kur torturimi i Alexit nuk funksionon, Walti ndërron taktikën. Andrea analizon të dhënat financiare të lidhura me Hankun dhe PRI-në. Amado bën plane për të ardhmen.

Narcos: Mexico: Sezoni 3 Episodi 8

Instagram   Facebook   ShikoSeriale

Nov. 05, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published